Hangtükörben

Szulák Andrea és Stúdió 11 Ensemble zárta a fesztivált

Ha az embert hangtükör veszi körbe, akkor belenézve kinyílhatnak a csillagkapuk, az égi mezők. Ott csak azok járhatnak, akik nagyon tudnak énekelni. A kiválasztottságuk titkával, mágiájával együtt. Ha pedig Szulák Andrea mutatja meg mindezt, akkor readásként egy remek záróbuli kerekedik Kémesen a Bőköz Fesztiválon. 

Fotó: Wölfinger Béla

Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble parádés koncertje megmutatta mindazt, amiért az énekesnőt szeretik, elismerik, tisztelik. Amiért az ország legnépszerűbb, egyik legsokoldalúbb művésze. Az őszinte előadói hitelességet hordozta a kémesi koncertje a sokszínűségével, megnyerő humorával, egész személyiségével együtt. Neki mindegy, dzsessz, szving, pop, musical, rock and roll, sanzon, vagy épp egy rock, képes mindent magas szinten elénekelni, de mindig úgy, hogy az új, egyedi és rá jellemző legyen. Olyan ez, mint amikor nagy indián varázslónők azt mondták: minden, amit az erő tesz, azt körben teszi. Ez így történik az énekesnő koncertjein, életében. Megtöltötte a dalokat a lényének varázsával. Örök és végtelen körforgásként a zene által.

Fotó: Wölfinger Béla

Énekelt Máté Péter és Cserháti Zsuzsa számokat, Demjén Ferenc, LGT dalt, pályafutását meghatározó számokat. A közönség pedig vele együtt utazott az ő világába, történeteibe, sorsának meghatározó pillanataiba. A Stúdió 11 Ensemble zenekar minőségi szinten, fantasztikus hangszeres tudással ott állt mögötte, s teljessé tette az estet. Az egész fesztivált. 

Szulák Andrea hangtükre sok embert vett körbe. Bőközi emlékként, egy remek hangulatú koncerten. Zenei csillagkapuként.

(V.R.)