Micsoda buli!

Rockandrollia Szaporcán

A jampi világ a Bőköz Fesztiválra költözött, s mindent áthatóan körbeölelte az Ormánság négy faluját. A Csókkirály show, amely Fenyő Miklós és a Hungária együttes életműve előtt tisztelgett, sokáig emlékezetes élményt jelent azoknak, akik ellátogattak Szaporcára, a Hétöles-tó színpadához. Nagy  bulit, hangrobbanást, remek zenekari hangzást, szőnyegbombázással felérő fénykavalkádot élhettek át.

Fotó: Wölfinger Béla

Feke Pál kreatív művész, aki tiszteli a nagy elődöket, a példaként állítható életműveket. Az István a király után létrehozta csapatával a Csókkirály koncert- showt. A minden szempontból profi, igényes produkció hatalmas siker. Remekül kiállított, minőségi előadást hoztak létre azzal a céllal, hogy az önfeledt szórakoztatás mellett a Hungária együttes és Fenyő Miklós teljesítménye előtt is tisztelegjenek. Tökéletesen sikerült ez. Olyan népszerű és kiváló énekesek, előadók tolmácsolták a legendás dalokat, mint Szulák Andrea, Zséda, Arany Timi, Király Viktor, Csonka András, Heincz Gábor Biga. Maga a producer is színpadra lépett a Crescendo Music Orchestra és a női tánckar mellett.

Fotó: Wölfinger Béla

A Csókkirály show közben az ember felvehette a kockás zakóját és napszemüvegét, képzeletben beszállhatott egy Cadillacbe, ahol a jampecok agyba-főbe nyomják a dudát. Szédületes hangulatot varázsoltak Feke Pálék a több ezres tömegtől körbeölelt tó partján. Rock and rollt, twistet járó párok, éneklő baráti társaságok, vidám arcok mindenütt a tömegben. Önfeledt szabadság, jókedv sugárzott az emberekből.

Fotó: Wölfinger Béla


A Hungária együttes és Fenyő Miklós örökre beírta magát a magyar zenei aranykönyvébe. Most Feke Pálék tették ugyanezt. Fergetes produkcióval rukkoltak elő. A legendás Hotel Menthol világa megteremtődött a Bőköz Fesztiválon. Ezt a kirobbanó bulit még sokáig emlegeti majd a közönség. Szaporcai rock and roll partyként. A Csókkirály pedig felszállta a Limbó Hintóra, hogy otthon még sokak felcsavarhassák ismét a szőnyeget. Mert Rockandrollia örök. A Hungáriával együtt.

(V.R.)